Wilujeng boboran siam

a lonely flower, by mer 2007

Sarupi kembang malati nu katincak kapopohokeun yen seungitna ngahaliwir ngarebak kamamana, saucap hampura merdekakeun hate nu kacangred

Sarupi ci hujan ngawasuh taneuh garing, sadepa hampura ngubaran hate nu nalangsa

Sakeclak hampura ngawaler kawih ati nu neang welas asih

Wilujeng boboron siam, saderek sadayanana

About these ads

4 responses to this post.

  1. Posted by badboy on Nopémber 3, 2007 at 6:35 am

    sami-sami lady day, mugi-mugi kenging rahmat sareng barokah ti Gusti nu Maha Suci, Taqaballalahu mina wa mingkum…………………

    Waler

  2. nuhun kang badboy…..

    Waler

  3. Posted by dwikarsa on Désémber 11, 2007 at 12:49 pm

    Aduh teh Mer basa sundana mani reueut ngageget manah, numatak tiasa ngeclakna cisoca rug – rugna pangampura kasaha wae di sungkeuna.

    Waler

  4. kang dwikarsa… nuhun pisan. ah, abdi mah teu acan merenah basa sundana…. ieu teh nuju diajar keneh.

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: