Hariring Kuring

kanggo saderek nu keur rungsing pikir…
direkam nganggo iSight MacBook… saayana :)
mangga…

Teungah peuting, keur jemplang jempling
kuring nyaring, teu geunah cicing
hate meulang, sumoreang
buah ati lawas teu patepang

Cuang cieung, kuring sorangan
nunggelis di pangumbaraan
lieuk deungeun, lieuk lain
taya pisan tempat pamuntangan

Rek sasambat kasaha nyanyambat
suwung dulur walurat sobat
sangsang badan titipkeun nya diri
iwal ti ka Gusti Hyang Widi

Hiliwirkeun duh angin peuting
Pangnepikeun hariring kuring
ka Junjunan nu ngantosan
kawih ati nu keur rungsing pikir

Rek sasambat kasaha nyanyambat
suwung dulur walurat sobat
sangsang badan titipkeun nya diri
iwal ti ka Gusti Hyang Widi

Hiliwirkeun duh angin peuting
Pangnepikeun hariring kuring
ka Junjunan nu ngantosan
kawih ati nu keur rungsing pikir

About these ads

12 responses to this post.

  1. Posted by reni dirgantara on Agustus 27, 2010 at 9:14 am

    Wilujeng siang teh Mer… nepangkeun, sim kuring wasta pun Reni, kaleresan ayeuna nuju ngumbara di lemburna kang sarkozy…
    tadi milarian eusi lagu ‘hariring kuring’ ngagoogle kaleresan mendak dina blog teteh…
    duh meni asa mendak naon mah…
    nuju sono ka pun biang di bandung, ngupingkeun teh Mer ngalagukeun kawih ieu… kalahka asa langkung nalangsa…
    ah, tapi sawios nya teh, kita enjoy ajah tebih ti sepuh ge… :)
    mangga ah teh permios…
    hatur nuhun

    Waler

    • wilujeng wengi, teh Reni…. nuhun tos ameng ka blog abdi….
      euleuh2… geuning matak langkung nalangsa nya ngadangukeun kawih ieu…. aduh, hampura atuh…
      sumuhun, enjoy ajah nya :) da kumaha deui atuh…. tibatan ceurik ngagukguk mah mending enjoy ya :)
      hatur nuhun….

      Waler

  2. Posted by littlemisskites on Nopémber 4, 2010 at 6:54 pm

    sae pisan tetehh!!!!
    SAEEEEEE….
    ( cirambayan)

    Waler

  3. teh bade ngangge kaca socana moal? ahi hi hi….hatur nuhun tos amengan ka blog abi… :D

    Waler

  4. he he he guuud . . guuud . . lah
    petikan gitarnya . . beu, tobb he he .
    more . . more . .

    ntar deh saya juga nyanyi ini ah . .

    Waler

  5. meni keren pisan etah video teh cocok lah :D

    Waler

  6. Taaah . . ini saya yg nyanyiii . . . soook ah nyanyi deui .

    Waler

  7. taah deui ah lagu Kang doel’s

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: