Arsip pikeun Katégori ‘tatarucingan’

Tatarucingan (1)

Tos lami euy teu tatarucingan. Keur leutik mah, kaulinan kuring teh tatarucingan. Biasana mah sareng pun nini, Ma’ Ene tea, sareng si Wawang, misan kuring nu pang-gaul-na.

Aya sababaraha tatarucingan ti pun nini nu kuring inget keneh… cobian nya..

1. Hayam rintik nonggeng ka langit.

2. Bapana ngudud,  indungna nyeuseuh, anakna ceurik.

3. Luarna koneng, eusina bodas, karesep monyet.

Cobaan teguh…. naon tah eusina???

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.