Lieur bin jangar

hayang meuli sapatu beureum
kalah manggih sandel swallow
sirah teu benjut panon teu beureum
kuring lieur teu puguh la yauw

keur dahar jengkol di parapatan
dibaledog ku sandel swallow
sirah jangar otak teu jalan
ngeblog teh jadi kararacow

ensekede, 8 april 2005

7 responses to this post.

  1. […] Wed 6 Jun 2007 Jangar 2.0 — Halodo di Tempe, Arizona Posted by missdayeuh under baceo , ngaco , jangar  a sequel to Jangar 1.0 […]

    Waler

  2. Posted by Fathan on Juli 13, 2007 at 8:28 am

    Teuing ah aing oge sarua LIEUR

    Waler

  3. Lamun lieur atawa sirah jangar eta hartina urang kudu loba Istighfar… Ingin kanu kawasa ngucapkeu kalimah tauhid. Sugan bae mun tilar dunya teh dina kaayaan Husnul Khotimah. sanes kitu? mangga cobi bae galih.

    Waler

  4. Posted by Y Drajat on Juli 21, 2009 at 8:49 am

    Cek kuring mah kalieur di jaman ayeuna mah jamak, justeru lamun teu lieur teh matak pikalieureun.. Obatna nu umum mah “Dagorin”, mun nu khusus “Antepin” sedengkeun nu istimewa “Dzikirin”. Mangga dicobi.

    Waler

  5. nuhun kanggo komentar2na..
    ah sim kurang mah nulis ieu teh iseng2… haha… boro2 seurieus… dua rieus meureun :))

    Waler

  6. Posted by xxx on Méi 26, 2010 at 8:26 am

    sarua kuring oge lieur ,,mikiran tugas sakolla can beres” tambah tteu boga duit ,,kolot ngamuk wae d.imah ,, kabogoh di rebutt batur …aduuuuuh sangsara hirup …kudu kumaha nya kuring ayeuna maeunya kudu bunuh diri ,,loba dosa attuh …hha…hha…hha..

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: