Budak ITB….. karunya

Mahasiswa sareng lulusan ITB (sanes Icalan Teh Botol nya), sok sararombong. Meni kacida banggana. Atuh da meureun lantaran sering disebat-sebat paling alus di Indonesia. Pan waktos lebet ka ITB teh, barudak ITB nu anyar disambut ku spanduk gede ngajeblak. Wilujeng sumping murangkalih pang-ontohod-na sa Indonesia, kitu kinten-kinten seratanana dina spanduk teh.

Barudak ITB oge sok ngarasa panghebringna di mamana. Leuwih hebring ti barudak ti unipersitas sejen.

Nah, carita abdi bakal dimimitian di dieu.

Kieu…. pun adi teh hoyong lebet ka ITB, tapi teu katampi. Janten anjeunna teh lebet ka IKIP Bandung alias UPI tea.

Dina taun ka opat, pun adi teh miluan KKN (kuliah kerja nyata). Anjeunna ditugaskeun babantu di kampung, caket Garut upami teu lepat mah. Ari di kampung mah geuning jalmi desa teh seueur nu kagum ka barudak IKIP.

Hiji poe, pun adi sareng rerencanganna ti ITB ngaduprek ngobrol sareng hiji panduduk desa, ibu-ibu.

Ibu (I): Cep, upami encep teh ti Bandung?
pun adi (A): Muhun, Bu.
I: Kuliahna di mana, Cep?
A: IKIP, Bu.
I: Oh, sae pisan IKIP mah, Cep.

Teras si Ibu teh naros kan rerencanganana pun adi.

I: Upami encep ieu ti mana? Sami-sami ti Bandung?
Rerencangan (R): Muhun, Bu.
A: Ari encep kuliahna di mana? sami-sami di IKIP?
R: Sanes bu, abdi mah ti ITB
I: Euleuh-euleuh… karunya teuing….teu katampi di IKIP, nya….

Pun adi mesem-mesem. Ari budak ITB mah cengo…. #@$*&%$#@!???

catetan: budak ITB, ulah bendu nya… dan sim kuring nu nyerat ieu blog oge budak ITB🙂

3 responses to this post.

  1. heheheh…kuaci loh anak ITB🙂

    Waler

  2. Posted by missdayeuh on Januari 11, 2007 at 7:27 pm

    huahaha…. kuaci kuaci….

    Waler

  3. Posted by Rief... on Pébruari 24, 2008 at 3:38 am

    punten teh… ngiring ngomentar…

    kajantenan kitu oge kaalaman ku rerencangan simkuring, anjeuna dokter… praktek di puskesmas di pilemburan sukabumi kidul…

    hiji waktos… aya pasen ibu-ibu… rupina eta ibu-ibu teh ngaraos sugema tur resep kana palayanan dokter na… dugi keun ka ngado’akeun…. “cep dokter… ku ibu didu’akeun… mugi sing enggal janten mantri”…

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: