Lawang panto

Kuring nuju emok andeprok dina lawang panto. Ceuk kolot mah pamali. Nongtot jodo, ceunah. Ah, sabodo teuing…. nu penting mah tiasa ngainternet. Da atuh naha bet endet-endetan pisan internet wireless di hotel teh. GSM… Geser Sakedik Maot…

Duh, ngeunyah geuning…. nundutan bari heuay di lawang panto teh. Angin ting panghiliwir…. zzzzZzzzzzzzZZZzzzzzZzzzzz……..

9 responses to this post.

  1. neng gugah neng, ieu bapa bade lebet

    Waler

  2. zzZzzzZZzz…hah?!?!?! aya naon? saha ieu teh? dimana?!?!?

    Waler

  3. Posted by dadeu on Agustus 29, 2006 at 2:56 am

    GSM teh naon ???
    urang ge kuduna gawe kalah macaan blog maneh,
    bari nundutan….lapar…tapi di malay dieu sarangna makanan berkolesterol tinggi ….
    Hese ari geus koyot teh Mer…tuang wae kedah milih…
    Tapi kamari jikan nyieun sambel tarasi jeung teri, jeung peuteuy…surga dunya euy !!!
    Tong nundutan euy…pamali, komo mumn di lawang panto Mall mah ditajong ku batur !!

    dadeu

    Waler

  4. eta pan diserat di dinya: Geser Sakedit Maot!
    mugi2 wae nundutan di lawang panto Mall mah dipasihan artos seueur… disangken pengemis keren pan🙂

    Waler

  5. Posted by Wieke on Séptémber 20, 2006 at 4:03 am

    nepangkeun abdi Wieke…nuhun pisan…hiburan sakantenan ngalancarkeun.

    Waler

  6. teh wieke, nuhun tos ameng kan pun blog.
    hayu lah urang internasionalkeun basa Sunda!

    Waler

  7. Posted by Wieke on Séptémber 20, 2006 at 4:13 am

    AKUR!! ngan abdi ge tulunganeun..he..he abdi di Texas….sami lah panas jabi “humid” deui…eungap lah poko-na mah. ayi Mer, upami aya waktos diantos pisan e-mail na nya …..

    Waler

  8. Posted by ibun on Januari 29, 2008 at 3:11 pm

    Punten…
    Teh, gaduh dongeng nu aheng..? Atanapi dongeng eta we Si buntung jago tutugan..? tunduh yeuh.. sugan we ari aya dongeng mah tiasa ….. tibra.

    Waler

  9. Posted by ibun on Januari 29, 2008 at 3:12 pm

    Punten…
    Teh, gaduh dongeng nu aheng..? Atanapi dongeng eta we Si buntung jago tutugan..? tunduh yeuh.. sugan we ari aya dongeng mah tiasa ….. tibra.

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: