Tempe, ASU, Gila

Naha nya… tebih-tebih ka Amerika, kalahka lngawulang di ASU (dina basa Jawa mah pan guguk alias anjing), linggih di Tempe (sanes tahu atawa cireng atawa gehu) caket walungan Gila (gelo).

Nasib… nasib.. nasib…

4 responses to this post.

  1. Posted by Ben on Oktober 7, 2006 at 3:39 pm

    Hila yah si Emer, ayeuna mah aya di Tempi, ngajar di EyEsYu.

    Waler

  2. Kang Ben, sami wae akang oge hila nya.. janten sinden di pankuper🙂

    Waler

  3. euleuh euleuh lami di Amrik teh tepangna sareng gug*gug, tempe pleus Gila :))….salam kenal nya Neng… meuni atoh nuju google search sunda blog…. eh…geuning tepang sareng blog iyeu🙂

    Waler

  4. Posted by missdayeuh on Januari 11, 2007 at 7:24 pm

    ceu Kokon, meni bungah patepang sareng rerencangan sakampung di dieu. nuhun nya Ceu… salam kenal oge.

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: