Ganti Taun

Ganti taun, muga mawa kamajuan….
Ganti taun, ginanjar karaharjaan…..
Geten, titen, ……

“Ganti taun”…. eta tembang nu dihariringkeun ku kuring sareng rerencangan waktos ngiringan rampak sekar di es-em-pe. Tos limabelas taun langkung! Matak ngan inget sakitu-kituna…. tos lepat lirik salengkepna mah.

Keun bae lah, lepat oge. Teteup we, tembang ieu bakal janten du’a kuring kanggo taun 2007.

Wilujeng taun 2007!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: