Jangar 2.0 — Halodo di Tempe, Arizona

a sequel to Jangar 1.0

Srengenge

sateuacan caranghang tihang
panon poe geus mawa caang
isuk-isuk telepon nyasar nyangsang
kuring kapaksa ngorejat hudang

musim halodo di tempe
sok matak ngabebete
sagala jadi hararese
matak hoream digawe

langit arizona gorowong
letah seuneu nyaronyob
ngahebos nyongkab angon
kuring jangar bari monyong!!!!!

lady day, tempe, 5 juni 2007, wanci ngampih laleur

2 responses to this post.

  1. duh meuni sae eta puisi teh, ningan saya oge asli sunda teu tiasa damel puisi nu kitu.. wilujeung ah, kade ulah monyong wae…

    Waler

  2. nuhun kang maulana…
    meureun sae teh gara2 jangar…. hehehe…

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: