Tempe deui Tempe deui

Teu karaos… tos sasih Agustus deui. Kuring tos mulih ka Tempe deui. Teu terang iraha kuring bakal neang pun lembur, Dayeuh Kolot, deui. Mugi-mugi kirang ti sataun.

Tujuh minggu kalangkung teh meni asik. Sok emut sorangan nginget-nginget kajadian2 nu lalucu. Kukurilingan di Asia teh meni pikaresepeun. Hihiberan  ka Hong Kong, Manila, Dayeuh, Singapur, Saigon, Siem Reap, Phnom Penh, sareng Kuala Lumpur. Haratis deuih. Kumaha teu resep nya?

Ah, tos ah. Ngimpen-na engke deui. Ayeuna mah kedah didamel heula yeuh.

2 responses to this post.

  1. Hmmmm secara garis besar bisa deh saya ngerti … .. atau saya bisa ngerti ini krn udah baca di blog teteh yg lainnya ya? hihihihi

    Waler

  2. Haha…. berarti ngarti atuh. Tapi bener, udah pernah dibahas di blog lain…huahaha. Santi curang!!!

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: