Wilujeng nyorang taun 2008

versi bahasa indonesia lihat: http://merlyna.blogspot.com/2008/01/selamat-tinggal-2007-selamat-datang.html
english version see: http://www.merlyna.org/blog/index.php/2008/2007/

angin peuting ngahiliwir. mapagkeun kuring ka taun anyar. yen emutan kuring kacangreud keneh ku taun 2007. taun nu pinuh carita. dongeng pikaseudiheun. dongeng pikabungaheun. dongeng pikaseurieun.

angin sumeleket. nyangkredkeun kamelang. rebuan gambar ngalanglayungan pun impenan. ti tempe ka yale. ti angkor di kamboja ka tokyo di jepang. ti manhatan new york ka jogja. namung gambaran lembur kuring, di dayeuhkolot, nu ngumalayangkeun angeun. ngucurkeun cimata simpe.

2007, taun nu pinuh kurnia……

wilujeng nyorang taun 2008!

8 responses to this post.

  1. Aduh, si Lady. Sempat aja. Keren pula. Selamat tahun baru ya. Sukses selalu.

    Waler

  2. nuhun mas Koen. ya ini iseng2 tapi serius.
    sukses selalu untuk dirimu.

    Waler

  3. Posted by udi on Januari 9, 2008 at 7:12 pm

    Meurenah pisah bahasa germanna..sae

    Waler

  4. nuhun kang udi…. ieu nuju diajar keneh….

    Waler

  5. ngintip ya…padahal untuk bahasa ini teteh mah cicing wae…

    Waler

  6. retty: hahaha… cicing wae nya? teu sawios-wios cicing wae oge🙂

    Waler

  7. Bu Mer, abdi dukun garut, saur wartos salira teh mangrupikeun salah sawios inohong ‘wsis’, upami teu kaabotan manawi disuhunkeun galih na kangge nyungsi padamelan adbi di pub.garut.go.id. jalaran dihaturanan kritikna….
    Hapunteun upami teu dikawitan ku basa nu payus.
    Hatur Nuhun,

    Waler

  8. pak Deni nu hade, sumuhun atuh, abdi bade ameng kan situs garut…
    mangga….

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: