Bubuy bulan

Kuring teh resep pisan tembang-tembang ti lembur….. alias lagu-lagu Sunda. Salah sahijina “Bubuy Bulan”…. Nyanggakeun…..ieu klip video kuring nembang Bubuy Bulan — disarengan ku gitar — di Arizona.

Hapunten, bagian kahijina teu karekam.

10 responses to this post.

  1. Salam.
    ngiring komentarnya..
    kumaha damang mba lady…?
    wah asik tiasa memperkenalkan budaya urang kabatur. leres pisan…eta teh kanggo ajang multikulturalisme…dimana satu budaya kedah respect atanapi arabna mah ihtiram ka budaya lain. sanes leres kitu.
    bagus lah…ngadukung pisan.
    wilujeung neraskeun perjuanganana di tanah sebrang.
    ahmad. riyadh

    Waler

  2. Teh Mer, betaheun pisan nya!! halimpu. duhh… waas, ku matak waas. di bolak balik deui, isuk-isuk, beurang, pasosore, peuting, sapertosna ieu tembang teh keur sim kuring mah cocok, pas di sagala suasana. eh enya kitu ide tembang bubuy bulan ieu teh adun pisan? meureun kitu ge, pedah we meni nyoco pisan kana hate jeung pikiran sim kuring🙂.

    hatur nuhun pisan ieu tembang ka anggo pisan Teh, waas sareng nyeblak kana hate sim kuring.🙂

    Waler

  3. Posted by haerudin on Maret 18, 2008 at 5:20 am

    aduh, saya sudah agak lupa lagi bahasa sunda anu lemes atawa anu alus^^’

    Waler

  4. Salut saya kepada Anda berempat. 3 yang tampil dan satu cameraman/women. Bagus tu lagu dikumandangkan di USA sana. Saya ikut seneng meski saya tidak faham bahasa Sunda. Yang jelas bisa dicontoh untuk adik-2 kita dari Anda dalam upaya memperkenalkan budaya Indonesia. Selamat. Dan Sukses untuk Anda yang mungkin sedang Studi S3 maupun S2 dana yang lain-lain.
    Wasalam.

    Waler

  5. Bagaimana caranya supaya saya bisa download tampilan Anda yang sedang membawakan lagu Bubuy Bulan ini. Terima kasih.

    Waler

  6. ahmad: kang ahmad, nuhun pisan kanggo dukunganana.

    hp: kang telos… duh, janten isin… ngiring bingah (ngiring waas?) tembangna tiasa ngadamel hate akang nyeblak..

    haerudin: waduh, maenya hilap kang?

    agung nugroho: terimakasih mas… untuk mendownload, bisa nanti saya kirimkan url dari file-nya.

    Waler

  7. naha teu aya gambarna nya..heheheh

    Waler

  8. mr.t: aya ah kang.. teu katingal?

    Waler

  9. Posted by ariswanrisna on Juni 6, 2008 at 7:17 am

    kataji ku soantenna ditambih elmuna. kamari abdi milarian teteh di USA, dipilarian alhamdulillah kapendak, eta geuning di kota(?)tempe (sanes tahuuuu……nya)teras ngawulang di ASU (sanes dog-dog urang jawa……nya). ngan hanjakal teu tepang….. punten anu kasuhun. ………………da milarian dina google earth….he-he-he…. salam kenal…. ah ti pribados.

    Waler

  10. ariswanrisna: nuhun tos ameng kang….. teu kapendak di google earth? maenya? upami aya nu ngagogog…. sabelaheunana abdi,… haha.

    salam kenal, sami2, kang.

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: