Ganti taun….. deui

Tos lami pisan kuring teu nyerat di pun blog. Ma’lum, sok sibuk teu puguh tea🙂

Mung sadepa deui…. kuring bade ninggalkeun taun 2008. Ganti taun deui! Dina lepel personil (personal level, kitu, hehe), kuring oge ngadu’a mugi-mugi:

– kuring moal beuki teuing nundutan.. hehehe…
– kuring moal limpeuran teuing…. hihihi
– kuring moal pernah sa-ruang-an sareng jalmi nu beuki ambek atawa beuki h***t….hahaha..

Sakitu wae ah….. mangga ah…..
Wilujeng tepang taun nya sadayana! Mugi-mugi taun anyar teh mawa kabagjaan sareng karaharjaan…

p.s.
Mangga ditampi ‘oleh-oleh 2008’ ti kuring…… sanes nanaon, mung klip…. sanes klip kanggo kertas atawa buuk…:) klip ieu teh maksadna video clip. Kuring ngadamel ieu klip nyalira, nganggo seket (sketches) sareng poto sareng musik nu diracik di pun rorompok. Mangga ditampi……

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: