Pileuleuyan

Hayu batur hayu batur
Urang kumpul sarerea
Hayu batur hayu batur
Urang sosonoan heula

Pileuleuyan pileuleuyan
Sapu nyere pegat simpay
Pileuleuyan pileuleuyan
Paturay patepang deui

Ieu teh karya Mus K. Wirya (almarhum). Tos lami teu aya tembang2 sapertos ieu. Lirik sareng melodina sae, tumaninah ka hate, sedep kadanguna.

Aya rerencangan nu naroskeun upami abdi tiasa ngadamel piano kanggo tembang paporit bapa-na. Janten abdi teh ngaransemen ngadadak nganggo piano. Mugi2 tiasa ditampi.

Pileuleuyan (piano)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: