Kabayan & Lady Day: Blek

ladyday (LD) & kabayan (K) ngobrol.

K: Day, basa inggris jeung basa sunda mah beda nya, lalawanan pisan.

LD: lalawanan kumaha?

K: kecapna sarua tapi hartina meni beda pisan.

LD: contona kecap naon tah?

K: contona mah kecap blek.

LD: maksadna naon? kumaha kitu?

K: pan dina inggris mah blek teh hartina hideung nya?

LD: ari basa sunda?

K: dina basa sunda mah blek teh hartina bodas.

LD: ah maenya? ceuk saha blek hartina bodas?

K: Buktina unggal urang ka warung meuli kurupuk blek pasti dibere kurupuk bodas. jadi pan blek teh hartina pasti bodas!

2 responses to this post.

  1. hehehe aku nebak-nebak aja artinya tapi tetap lucu hahaha….kurupuk blek…doyan aku!

    Waler

  2. Kitu geningan nya….

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: