Kabayan meuli susu kaleng

kabayan dititah iteung ka warung.

iteung: kang, pangmeulikeun susu sakaleng, mun aya endog meuli genep. 

kabayan ngibrit ka warung, teu lila balik mawa susu genep kaleng.

iteung nanya: ari akang naha meuli susu teh genep kaleng? 

kabayan ngawaler: pan tadi di warung aya endog.

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: