Es lilin, Pileuleuyan

Es Lilin — nganggo piano sareng jangar🙂

Pileuleuyan — masih keneh nganggo piano, mung nu miano-na kakantos gugah🙂

2 responses to this post.

  1. Wah tos lami yeuh, nembe aya postingan lagu sunda. Asa matak wararaas. Abdi nembe pas dugi ka Jakarta ti Bandung (biasa unggal minggon forth & back), di jalan tadi meni macet, angkat tabuh 8 wengi ti Bandung, dugi ka Jakarta tabuh satengah satu …

    Kumaha damang teteh ?

    Salam,
    Ade GD
    Powered by Telkomsel BlackBerry®

    Waler

  2. Posted by m on Juni 1, 2013 at 7:30 pm

    damang, pangestu kang Ade. sumuhun tos lami teu ngablog… mugi2 tiasa ngablog deui yeuh. met back & forth. ati2 di jalan.

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: