Ngawulang di kelas batur

Sim kuring diondang réncang sapidamelan, nu sami-sami fropécor guru unipersitas, ngawulang di kelas anjeunna, COMM 1101: Panganteur Komunikasi. Kelasna dua jam, aya limabelas menit reureuh di tengahna. Sanajan kuliah abdi dijadwalkeun sanggeus reureuh, abdi tos jangji bakal datang ti mimiti.

Pas dintenna, abdi anjog di aula kuliah persis lima menit saméméh kelas dimimitian, namung teu manggihan si rencang. Gek diuk, abdi calik di baris tengah. Lima menit saterusna, si guru fropécor teh sumping. Sim kuring ngagupayan ka anjeunna. Eh, naha anjeunna teh kalahka melong bari olohok jiga nu wawuh munding. Teu katingaleun kitu? Abdi calik émok andéprok bari heuay. Eh, heunteu kétang, andegleng calik candeluk. Pas nengetan si guru, naha beuki lami beuki teu siga pun réncang. Réréncangan abdi mah kulimis jaba sok make dasi jeung jas; ari ieu mah naha bet rada kucel bin caludih. Alon-alon abdi mapan ngadeukeutan anjeunna. Euleuh-euleuh bray, sim kuring kasasar!

Gedig, abdi mios ngaléos ninggalkeun kelas. Di panto kelas aya seratan badag enjum ngajeplak: ECON 1000: Panganteur Ekonomi.. euy!

One response to this post.

  1. Nyasab….

    Waler

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: